Personal 29 Mai 2006 09:09 am

O minune, Andreea

Am inceput sa numar zilele descrescator, ca un AMR de biban pana cand incep munca din nou. Mai intai o duc pe Andreea la cresa , asta e focul meu cel mare, o sa se integreze, vine batuta, nemancata, plansa, griji firesti pe care si-le face cred orice mama.
Cel mai rau o sa plang eu nu ea, dar am hotarat sa o duc cu o saptamana mai devreme pe ea, o sa stau la usa, ca un catel, daca plange o iau acasa. Ce o sa fac daca nu se obisnuieste nu stiu, probabil o sa stea cu mama mea, careia nu ii convine nici ideea.
De o femeie ptr fata nici nu ma gandesc, nu imi permit din salariul meu de 4 mil.Si am crescut un copil “problema” cum il numesc toti. Parerea mea? Ma doare in cur atata timp cat e supersanatoasa si frumoasa. E doar razgaiata si foarte independenta.E rac, asta spune multe, foarte iubitoare doar cu cine vrea ea si are lumea ei in care se simte bine,chiar daca face doar doi ani.Am gresit ca nici acum nu mananca cu lingurita, da e vina mea, dar mananca tort, si alte chestii dulci cu lingurita, deci doar ce vrea ea, in rest totul pasat in blender si dat la biberon , are o viata inainte, tot cu lingura o sa manance.
Alta problema e orarul de somn, ne culcam la 2 noaptea si se trezeste a doua zi la 11-12.
Si ce daca, mai dormim pe urma la ora 16, inca 2 ore .
Soacra mea sustine ca e handicapata, sa o duc la dr ca nu vorbeste nimic, dar poate nu are nimic interesant de zis, si Einsthein a vb la 4 ani, nu imi doresc asta, dar zice baba, si alte litere stalcite, si canta, eu sunt multumita, cand o sa vb o sa ma rog sa mai taca.
De olita nici nu visez, o sa tot faca la wc nu cred ca exista copil care sa nu fi avut probleme de genul asta.De ce am scris atat de ea? Pentru ca ea e visul oricarui om, intregul meu univers si ea este ratiunea mea de a trai, suna pompos dar doar ptr ea exist.
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X