Personal 30 Mai 2006 10:26 am

VREAU SI EU

Mai credem in dragoste?

Multi nu o mai fac, dar majoritatea inca mai spera sa o traiasca, sa o gaseasca.

Poate o avem langa noi, dar uitam sa o aratam,din egoism,sa nu fie interpretata ca semn de slabiciune sau a devenit rutina.

Taurii se indragostesc foarte repede, se arunca cu capul inainte in orice relatie, Calin si Ionut stiti ca am dreptate.De ce? Suntem mai visatori, poate mai romantici.

Cineva imi spunea ca nu trebuie marturisita, doar simtita, traita.Dar de ce avem nevoie de declaratii? Poate e un semn de nesiguranta, vrem sa ne simtim doriti, ca aprtinem cu sufletul unei persoane dragi care ne poarta in suflet.

Este si senzatia ca si la 60 de ani cand esti indrgostit tot de 14 te simti.Aceiasi fluturi in stomac, la fel ti-se imoaie picioarele cand il vezi, si nerabdarea specifica pana la umatoarea intalnire.

Uneori incercam sa schmbam persoana iubita, sa o modelam dupa noi, crezand in nepotrivirea sufletelor, dar asa omoram orice sentiment, doar din egoism.

Mai este si atasamentul de o persoana, o imagine pe care ne-o creem singuri in subconstient, si de cele mai multe ori se dovedeste falsa. Speram ca e iubire dar este doar o amicitie , nu spun ca din mila, o dorinta de bine pentru persoana de langa tine.

Te poti indragosti cu pasiune in cateva ore, nu ai nevoie de o viata, sau chiar fara sa vezi persoana, ex netul. Mai ales daca ai vb ceva timp cu ea si incepi sa o cunosti, sa realizezi cat de deosebita si compatibila sufleteste este. Incepi sa gandesti si sa simti la fel,sa iti doresti sa petreci cat mai mult timp posibil impreuna, sa fie o iubire completa.

Nu cred ca aspectul fizic conteaza mereu, avem un gram de frumusete interioara care asteapta sa fie descoperita.Intelegerea, respectul, increderea uneori fac mai mult decat frumusetea.

Doar sansa de a gasi persoana potrivita conteaza.Si iubirea sa iti fie impartasita.

Sa gasesti un om sincer, sa iti spuna de la inceput ce isi doreste, ce poate oferi si cat de mult ai sansa sa devi fericit. Si sa nu ti-se dea sperante desarte, sa te atasezi de ceva ce nu va fi niciodata.

Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X