Personal 12 Iun 2006 11:54 pm

Sunt ai nostrii

Plimbandu-ma pe adresele mele de messenger sa vad daca am mailuri am gasit unul de la o amica, daca o pot numi asa. M-a mirat ca mi-a scris, dar speram ca sunt poze cu fiica ei

Cu tipa respectiva m-am cunoscut in maternitate cand am nascut, am adus in aceiasi zi pe lume 2 fetite minunate. A ei a fost mai mica, nascuta prin cezariana . Mi-a povestit atunci ca este directoare la o firma, ca are studii superioare si ca nu este casatorita. Nu mi-am permis sa intru in detalii, nu era treaba mea, dar m-a mirat faptul ca la ea nu vine un tatic la bebe, asa ar fi fost normal.Dupa cateva zile a venit la ea un tip foarte dragut,si au inceput sa se certe, el o ruga sa ii arate fata ca e si a lui iar ea il gonea. A fost deranjata ca am asistat involuntar la discutia lor si mi-a explicat ca e un tip, tatal fetei, oricum intelesesem deja.

Cand eu am plecat din spital ea a mai ramas cateva zile, dar am hotarat sa pastram legatura.

Dupa cateva luni m-a sunat sa ma intrebe ce face fata, am vb putin, a zis sa ne vedem candva, dar simteam ca sunt doar vorbe.

Ne sunam f rar, odata la cateva luni, cam acum 1 luna am sunat-o eu, i-am cerut adresa de mail sa ii trimit poze cu fiimea, asa am inceput sa vb si pe mess, dar ma evita pe mess, asa ca am sters-o din lista. Nu cersesc atentie nici prietenie.

Nu mai vb de mult cu ea si azi chiar m-a mirat mailul de la ea, ptr ca niciodata nu mi-a dat poze cu fetita ei chiar m-am bucurat.

De ce scriu despre ea? In mail nu erau poze, doar o invitatie sa ma alatur la grupul lesbienelor de pe yahoo.

Ce am simtit? Scarba. Atat.

Ma consider f deschisa, ma uit la filme de genul asta, discut si  am fost de accord cu ei in trista parada . Dar amica mea chiar m-a intristat. Ok cu casatoria lor, dar sa nu faca copii, sau sa infieze deoarece acei  copii in mod clar vor avea aceleasi inclinatii sexuale.

Pe femei am boala deoarece se folosesc de feminismul lor, ptr a procrea sau a insela un tip sa faca un copil. Si gay merita o sansa ca sa zic asa, nu cred ca daca esti barbat nu poti creste un copil, ba dimpotriva. Si zambind spun ca pe ei i-as lasa sa aiba copii, ptr ca fiind barbatii in creierul lor stiu exact cand sunt pregatiti, au posibilitati financiare, pot angaja o bona caci isi permit, si analizand gay de aici si pe cei de afara mai ales, sunt foarte sofisticati, educati, stiu sa se imbrace si apreciaza lucrurile bune. Nu vb de panaramele de la parada gay, aceaia au fost doar niste clovni. Chiar si eu care nu sunt desteapta am inteles regia. Au aruncat  la inaintare mascarici aceia ca sa provoace opinia publica, sa iasa lumea in strada, sa ii blameze si asa Eupopa si intreaga lumea ar vedea ce
tara
de kkt suntem, fara viata privata si libertate.

Au reusit, spectacolul a fost maret.

 

 

Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X