Personal 24 Iul 2006 10:13 am

Ptr Rekinu

Dimineata citeam blogul lui Reki si am inceput sa ma gandesc la el si la titlul blogului lui “vreau fericire”.
Toti vrem, uneori o avem dar nu stim sa o pastram sau realizam prea tarziu ce am avut.
In ultimul timp am realizat ca gresesc foarte mult.Nici eu nu stiu ce vreau, vreau ceva ce nu pot sa ofer, nu sunt multumita de viata mea, de sotul meu, zilele parca trec in gol.
Incerc sa imi privesc viata ca pe a altcuiva, la 34 de ani ptr conditia mea sociala cred ca am realizat destul, o familie, nu cred ca exista cuplu fara probleme, o casa, mica dar e a mea, un copil minunat de care sunt foarte mandra.
Dar sufetul e vraiste,nu stiu ce vreau, pe el nu il pot schimba, si de ce ar face-o?
E un om bun , ma accepta cu nebuniile mele, ma iubeste in felul lui doar ca nu o spune des, o demonstreaza zilnic prin munca lui e doar obosit, poate nefericit ca eu nu ma multumesc cu ce am.
Suntem un cuplu fara prieteni, fiecare are viata lui separata, el se refugiaza in munca si jocurile pe calculator, eu in smotru zilnic copil si munca.
Imi tolereaza vorbitul meu pe mess si pe chat cu toti dezaxatii si prieteniile de 2 lei cu oameni indoielnici..
Nu l-as schimba cu altul, am un sot pe care multe femei l-ar dori, nu bea, nu fumeaza, munceste f mult, iar banii niciodata nu au lipsit sau nu a intrebat ce fac cu ei.
Am vrut candva sa divortez, poate a fost depresia din sufletul meu sau prea mult timp liber, el a zis ca nu renunta la mine, la familia lui. tarziu, acum am intelesca el este sufletul meu pereche, te iubesc sotul meu chiar daca nu ai destul timpde noi .
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X