Personal 09 Aug 2006 12:40 am

GO TO WORK

Ma chinui sa scriu de cateva zile un text in blog. Acasa zace sotul meu pe calc, care acum e in concediu si nu cred ca il mai dezlipesc de pe scaun prea curand.
La servici am mult de alergat, si un sef simpatic dar in sinea lui o mare jigodie, mai sunt si jigodii sexi.El e obisnuit cu o ceata de babe pupincuriste, invatate sa pupe in cur pana albesc, care se adreseaza cu ” da sefu”, si plecaciunea sa fie ca la biserica, fruntea la podea.
Eu nu practic sportul asta, am avut tupeul sa il contrazic, i-am si desenat, orgoliul lui a fost cam ciufulit, dar mi-a dat in final dreptate, 1-0.
Lucrez la o companie romano-franceza sau franceza-romana, dracu mai stie, nu ne fut francezii ci romanii care le tremura scaunele sub cur, s-a dus vremea cand cu un sapat de vie te trecea mesterul prezent o luna.
Fosta sefa e cu mine in birou, foarte amabila acum, cica suntem “colege”, ne mangaiem pe burta, si ne lingem farfuriile impreuna.
De la mine nu a primit nimic, nici macar cuvantul “sefuta” cum o lingeau fetele in cur.
Nu ma sufera, ca majoritatea de fapt, fac doar umbra in birou, frec netul la greu, mananc ca vaca, nu tin regim ce fetili care acasa dorm cu capul in frigider, mereu ma roaga sa nu mai mananc in fata lor, zambesc, si raspund ca eu am 300 de euro sa fac o lipo, asa ca mananc cat vreau.
Ieri seful se interesa daca sunt casatorita, poate spera si el o muie pe sub birou, l-a dezamagit ce a aflat, fraier nu stia ca daca o speli e ca noua.
Azi i-am udat florile, nu ca ma mananca ceva, mi-a multumit si a zambit zicand ca si florile ar trebui sa imi multumeasca.Ieftin dar simpatic.
Am o greata de un colectiv de babe, toata ziua frec netul, calaresc telefonul, si dispar prin toata cladirea de 5 etaje.Eeee, dar mai si muncesc, in medie cam o ora pe zi, dar la ce salariu de kkt am e suficient.
Maine imi vin francezii din concediu, or avea 3 coaie?
Au zugravit , curatenie generala , ne-au rugat sa ne imbracam decent, sa fumam mai putin, si cica sa mai si muncim.Se poate, ma gandeam sa nu imi iau chiloti, dar nu ar sesiza nimeni, asa ca ma duc in continuare tot fara sutien , poate isi planteaza seful palmieri .
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X