Personal 11 Aug 2006 12:54 pm

TALMES BALMES

Mi-e dor de persoane de care nu mai stiu nimic dar au ramas in mintea si sufletul meu, sunt oameni buni dar ca un tren doar au trecut prin viata mea, pe unii nu i-am vazut nicidata, pe altii da dar nu mai stiu nimic de ei. De Laurentiu, Cristi, Octavian, si multi altii la care uneori imi mai ramane gandul.Pe toti i-am considerat prieteni si asa vor ramane.Am o stare proasta , foarte multa oboseala acumulata, stres de la munca, ieri am fost cu Andreea la doctor, nu avea nimic dar am considerat ca un control nu strica.
Am reusit sa imi fac draci, o vad ca si pe mine, o judec ca pe o persoana matura nu reusesc sa cobor la nivelul ei. Mi-e greu sunt mereu f obosita, am 34 de ani si nu mai am destula rabdare cu ea, mi-o doresc sa o am dar nu pot, citesc chestii de specilalitate dar parca m-am tampit nu le asimilez deloc. Bogdan, cred ca ajutorul tau mi-ar fi de folos daca aiavea timp sa mai vb uneori.
Pentru un copil mereu ai sentimentul de neputinta, ca nu faci totul, ca poti mai mult, ca nu esti un superparinte.
Am vazut-o pe Andreea un copil mai special, ca si mine cu o lume a ei, ca zodie rac un om incapatanat , care se bucura de micul ei univers interior.Am gresit sau poate nu, doctorul ei a zis ca e bolnava, m-a durut si m-am simtit ca o nemernica ca nu am sesizat singura.
Diagnostic : sindromul hiperkinetic
Ma gandeam la tara cand zaceau copii cu curul in noroi mai sesiza cineva daca au sindromuri?Nu sunt idioata, am evoluat dar 100 de medici si 100 de diagnosticuri care nu sunt identice la aceiasi persoana, care ar face si ADN-ul la basina doar sa isi ia ei spaga de rigoare. Nu sunt furioasa pe medici in general, unii au toata stima mea dar cum poti pune un diagnostic la un copil de 2 ani doar ptr faptul ca nu vorbeste. Sunt sute de cazuri, care nu sunt nici autisti si nu au nici cine stie ce boala.Poate nu au nimic interesant de spus..Am intrat pe site-uri sa vad simptomele bolii, sunt varza, pe nici un site nue la fel, dar au efectul de a te ingrozi, ca nu se adapteaza in societate, ca se da cu capul de pereti, isi musca mainile si pe copii cu care au contact, si alte simptome.Andreea se joaca cu alti copii, nu musca, doar ca nu vorbeste, se uita mult la tv dar daca ii dai alta ocupatie nu se mai uita, reusesti sa ii captezi atentia cu ceva nou mereu.Mi-a zis doctorul sa nu o mai las deloc la tv, un idiot, majoritatea sunt multi mai destepti tocmai tv, vad mai multe lucruri decat ar vedea in mod normal, invata o limba straina mult mai usor si cuvinte noi.Ma consider responsabila, asa ca o sa ma duc cu ea la psihiatrie , sa demonstrez ca poate ma insel eu, sau doctorul , vom vedea.

Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X