Personal 12 Aug 2006 11:57 pm

PITICII MEI LA CREIER

Am o stare de kkt, e normal doar e weekend.
Prietenii mei sunt prea ocupati sau au neveste geloase, nu am cu cine sa omor timpul.
Am avut o zi frumoasa, am fost aproape de Andreea, a fost foarte fericita ca am dus-o in Herastrau . Mi-a placut dar nu stiu ori m-am tampit ori oboseala e devina, parca eram in tren, nu am nici o imagine din parc in creier.
Ma gandesc la o colega care vrea sa ii fiu martora la divort , nu stiu ce sa fac, are 2 copii, 2 fetite f scumpe.
Nu pot sti ce e in casa ei, suntem doar colege, stiu doar ce zicea ea, si oricum nu ar conta cuvantul meu, sotul ei e avocat.
Poate candva o sa se impace, nu vreau sa contribui la nefericirea nimanui. Toti gresim, sta in noi puterea de a ierta. Si femeile uita uneori sa fie bune, inchid ochii la ce simt ei, eu ma uit la sotul meu, stiu ca nu e fericit, si nu prea vad de ce ar fi, nu ofer prea multe.
Ca sa divortez eu ca ex inseamna sa rup  trei vieti, sa o iau de la 0 si eu si el, un copil debusolat, si mi de amintiri care ne vor macina.
Amintirile, sentimentele, anii care au trecut e tot ce leaga oamenii, bucuriile vin si trec ca si suparariile, ma simt ca un robot, muncesc ca sa supravietuiesc, mananc ca sa nu mor, ma fut ca sa pastrez aparente, parca oboseala mi-a omorat sufletul. Fumez din ce in ce mai mult, o iau iar razna, nimeni nu ma poate multumi sau contrazice, la anii mei ar trebui sa stiu ca perfectiunea nu exista, ca nu o pot cere dar nici oferi.
Sa fac singura tot, sa merg pe varfuri pe o sarma prea subitire ptr greutatea mea, nu cred ca mai impresionez pe cineva daca sunt buna sau rea.
Cad in delasare si nesimtire, o fi depresie sau doar lene, imi doresc un somn de 100 de ani, in viata asta nu e realizabil, nu pot sa stiu ca Andreea are nevoie de mine si eu dorm, am reusit performanta sa inchid ochii si sa adorm la sevici pe scaun cu ochii in calculator.
 
 
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X