Personal 16 Aug 2006 06:08 am

Dor de duca

Ma lupt singura sa tarasc un vapor numit casnicie, e greu, aproape scufundat, ruginit de atatia ani, il mentin cu greu pe linia de plutire.
Efortul este doar al meu, ptr el nu este nici o problema, viata este roz, isi face micile placeri personale si este linistit, o fi calm englezesc … o fi nesimtire…
Ma vait de oboseala, daca atributiile din casa ar fi impartite poate nu ar mai fi asa greu, ma duc la munca, piata, mai fac ce e de facut in casa si plec si cu fata in parc.
Uneori cedez ca si aseara, imi zic ca stau 5 minute in pat si adorm cu orele, nu ma ajuta nici vitaminele, sa ma scol la 5,30 si sa ma culc la 12.30 sau chiar ora 1 mi-e greu.
Mi-e dor sa zac in bratele cuiva, sa adorm acolo si sa ma fac mica de tot, sa stie cineva ca sunt si eu acolo in pat, ca nu sunt moarta doar ptr ca respir, sa stie ca menajera a obosit, ca, contabila nu stie cum sa mai intinda banii, ca sclava si-ar lua concediu .
Mi-as lua fata si a-si pleca doar noi 2, nu am bani ca unde ar fi, exista un loc magic in Ardeal, acolo as fi binevenita oricand, e o casa batraneasca cum mai exista doar la Muzeul Satului , cu livezi de meri , dealuri verzi cat vezi cu ochii, e de basm.
Si saptamana trecuta Dinu ma chema acolo, Doamne ce as pleca.
Dar menajera nu poate sa isi ia liber, la servici nu pot sa lipsesc, si nu am bani.
Ma chinuie o intrebare, ce s-ar face toti daca eu mor?
Fericiti cred ca e raspunsul.
 
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X