Personal 18 Aug 2006 09:34 am

Uraaaa

Vine weekendul, o sa dormmm, macar sper.
La cat de cald se anunta o sa zac ca o meduza in pat, imi pornesc aerul conditonat si o sa incerc sa ignor tot smotrul care ma asteapta sa il fac. Nu o sa fiu receptiva decat pentru Andreea, taty sa se descurce singur ca nu e infirm.
Multumesc celor care au inventat mezelurile, gainilor ca fac oua, rosiilor ca exista si uite asa nu mai fac unele femei vara mancare.
M-am cam invatat plimbareata, seara ies in parc aproape zilnic cu fata, fumez in turbare si imi golesc creierul pentru o noua zi stresanta de munca.
Andreea se bucura si ea de iesirile noastre, merge din ce in ce mai bine, alearga dupa roleri, umbla in cosurile de gunoi din parc si linge topoganele. Stie ca nu are voie, mai intai zambeste si se uita la mine.
As pleca undeva in weekend, doar noi doua, daca aveam carnet nu ma mai milogeam de nimeni. Mi-e teama sa conduc, nu cred ca m-as descurca in aglomeratie , plus ca as merge cu capul scos pe geam sa ii pot injura pe toti, e valabil si in cazul meu faza cu “pizda la volan”.
Am suparat multa lume in ultimul timp, nu imi pot deschide sufletul cu toate problemele mele la oricine, Cristi nu am nimic cu tine personal doar ca de cate ori as fi vorbit cu tine imi ziceai 2 vorbe si dispareai, te asalta toata lumea ta din mess.
Mi-e dor sa zac o zi intreaga pe mess, sa vb cu ceata mea de labagii( cum zice Cristi), sa injur pe chat si sa treaca timpul.
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X