Personal 28 Aug 2006 06:49 am

IAR LUNI

E ora 6, am baut cafeaua in curte ca sa pot fuma, e frig mi-au inghetat picioarele si in aer miroase a inceput de toamna. Lunile astea de vara parca au zburat, prea pline si obositoare, concediu nu am avut si toata oboseala se resimte.
Am avut un weekend frumos, Sambata a fost vremea nasoala nu am stat mult cu Andreea afara, si- a facut de joaca prin casa cu un lego , Duminica am plecat la Zoo, ea a dormit mai mult, nu pierdea cam nimic, cand s-a trezit i-am aratat leul, care saracul tot se jelea, de foame poate sau din cauza unui taran idiot care ii baga o sticla din plastic prin gard. Ma gandeam ca sunt unele persoane care le-ar sta mai bine dupa un gard izolati, in libertatate nu se pot integra in societate.
Oricum nu a fost decat o iesire la aer, sau la fumul de la 5 gratare cu mici care umpluse aerul. Ne-am intors prin Voluntari , imi spalam ochii pe vilele la oamenii saraci care au muncit mult mai mult ca mine. Nu ii invidiez, cata curatenie fac menajerele… sau cat impozit pe casa si teren platesc saracii..
M-am intors in marele meu castel format dintr-o camera, aerul conditionat facuse o temperatura respirabila si am tras un somn lunggggggggg.
Andreea nu a vrut sa doarma ca asa ca am exilat-o la masa-mare la telenovele , poate vb spaniola daca romana nu o incanta…. si mai trecu un weekend.
 
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X