Personal 18 Sep 2006 10:18 pm

Vand raceala

Am racit, cand merg imi tremura creierii de zici ca tarasc o cutie de conserve dupa mine, ma doare si in gat, oi avea tangatita, si tengura de iod nu cred sa gasesc prea curand.
Partea proasta este ca tot neamul suntem  virusati, prima a luat-o fiimea, taty si eu, trenuletul. Nu le am cu doctorii, asa ca ma doftoricesc singura, dupa ureche.
Sau doar transpir, prin munca, seful ne-a pus gand rau, a ajuns si el la concluzia ca o cam frec la rece, mai ales dupa ora 12. Azi m-am scos cu o plimbare la primarie sa iau un plan de urbanism dar cum domnii arhitecti s-au nascut obositi lucreaza cu publicul doar marti si joi, vreo 3 ore, asa ca poate ma mai duc si maine o tura ca e marti.
Am reusit sa rad, dupa mult timp, in ziarul 7 plus mi-au pus un text din blog, de ce al meu nu stiu, sunt o nulitate in domeniu si bat campii cu gratie.
Sunt persoane mult mai bazate care blogul lor transmite un mesaj.
Cert e ca m-am distrat, i-am aratat si lui, a facut dero ca in textul respectiv scriam de el, ca nu stiu decat sa ma vait, eu cantam in gand o manea ordinara a lui Vijelie , aia cu m-a dat lumea la ziar, oricum nu  ma intereseaza parerea nimanui, scriu ptr sufletul  meu, decat sa stau pe chat cu o tarla de labagi scriu un text, si fara un mesaj anume, doar lalaiala.
Astept zilele francofoniei, o sa zac in pat trei zile si promit sa sforai gresiat, de dragul lor.
 
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X