Personal 30 Sep 2006 08:32 am

CA FUGA PE GHEATA

Am fost certata ca nu scriu si doar fac comentarii, asa ca ma conformez.
Intrebare : De ce barbatii (soti) nu se implica in cresterea si educare copiilor?
Poate un barbat cu suflet imi raspunde ca sa nu mor proasta.
Nu scriu decat cand am chef, sau simt nevoia sa vb si nu am cu cine, e o umplere de timp si totodata curiozitatea sa citesc comentariile.
O sa am mai mult timp sa scriu, prea mult chiar deoarece o sa raman fara job. Sper sa scriu, daca o sa am pc, cine pune mana pe el primul eu sau sotul meu care si pe el il disponibilizeaza. Se cheama “Voluntariat”. suna pompos, dar situatia sta astfel: mai intai au inceput zvonurile, din ce in ce mai reale si mai amanuntite, ca chestia e facuta doar pentru tesa , ca suntem prea multi. Au continuat cu femeiele de serviciu, soferii, o parte din muncitori si cam tot ce tine de sclavie, cei fara pile .
S-a tinut o sedinta la care s-a spus asa, daca nu plecam de buna voie, cu salarii compensatorii in functie de vechime o sa plecam fara nimic cand o sa vrea ei, o sa ne trezim cu plicul de la personal acasa cum ca s-a desfintat postul. O sa dea un somaj de rahat 9 luni, dupa care in iarna plecam la cautat de munca.
Liderul de sindicat e de kkt, si sunt 2 culmea, e rusinos deoarece am fost vanduti ca pe niste curve la francezi, au avut clauza la inceput ca 5 ani sa nu dea afara angajatii, dar au ramas simple povesti. Sunt prea mica, dar oare cine si-a luat comison din privatizare regiilor noastre, ce tari isi mai vand apa, gazele, lumina la primul francez venit din Africa?
Nu mi-e frica de munca, o sa gasesc eu ceva, chiar si o scara de bloc sa fac curatenie, nu mi-e rusine de munca, am oferta la paza, dar 6 ani mi-au ajuns; babele din birou sunt panicate, cine dracu le mai angajeaza la 50 de ani, nu rad dar majoritatea au pupat in cur, acum sa vad pe cine mai pupa.
Nu regret, in ultimul timp totul era umilinta si bataie de joc, cautau motive sa ne penalizeze, sau sa plecam de buna voie fara nimic compensatoriu. Eu zburam oricum ca sunt tare in gura , mi-a spus, ca vb prea mult si nu imi tin botul.
L-am intrebat pe sexosul meu sef de ce ne da afara, raspuns ca nu muncim 8 ore in continuu, am intrebat cine o face 8 ore, a zambit si a zis ca el, un idiot sadea, pe ploaie el era in sandale, fara pic de coloana vertebrala, nu semna un referat ii tremura scaunul de sub cur, nu avea curajul sa ia singur o decizie isi arunca subalternii la inaintare si se complacea in barfe ca fetele.
Un sut in cur un pas inainte, a oprit doar cativa oameni la departamentul meu, 3 fete dragute care o sug fara sa o ude, un pacalici care pupa adanc in cur, si o famile de pupicuristi care s-au transmis din sef in sef.
Mi-am intins antenele la prietene sa imi dea ceva de munca, dar momentan vreau sa stau cu Andreea, sa ma ocup mai mult de ea, cu banii care o sa ii iau sa mergem la logoped , sa imi reiau plimbatul in parc, sa dorm mai mult fara sa ma gandesc la timp.
O sa munceasca taty, el stie o meserie, instalator se cauta, cine dracu sa ma ia pe mine, cu un liceu si 2 cursuri de engleza si pc.
Babele in bascalie m-au intrebat ca ce o sa fac acasa, am raspuns ca imi fac sexchat, le angajez sa se frece pe camera, au ramas socate, sau imi iau doi amanti ca ma tine curu, daca nu gasesc ma duc pe centura si o sug, macar o fac pe bani nu ca sa imi tin serviciul.
E, de aia nu ma place lumea, ca spun tot ce gandesc, sunt foarte vulgara si ironica.
Ma gandeam sa ma duc la seful in birou sa ii zic cu tupeu ce ofera, (nu ca as fi mis ca gladiola), daca da un job stabil sau o leafa mai ca lumea, dar am realizat ca e doar o marioneta a unui francez bosorog, care daca il baga sub birou o suge si el la randul lui.
I-am ras in fata cand a intrebat daca plec, astepta poate alta reactie, sunt tanara, nu mi-e frica de munca si eu am schimbat multi sefi.
Am scris destul, sa nu ma mai certe domnul “blue”.

 

 

 

Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X