Personal 25 Oct 2006 06:17 am

Punct si de la capat

Nu imi plac schimbarile, dar de cele mai multe ori sunt inevitabile, fac parte din viata noastra fie ca sunt in rau sau bine.
Ma caracterizeaza nerabdarea, mereu vreau ca totul sa se intample cat mai repede, de aceea nici nu cred in miracole. Stiu ca timpul le rezolva pe toate, ca increderea in mine ma face sa am mereu reusita in ce imi propun, dar de cele mai multe ori cand anumite persoane din jurul meu imi seamana in suflet indoieli nu ma mai simt destul de puternica.
Cred ca cele mai bune decizii le iau in situatii de criza,atunci stiu ca nu mai pot renunta si ca totul sta numai in puterea mea.
Cand am luat decizia cu locul de munca am privit in viitor, adica termen de cateva luni, toata caruta scartaia si m-am gandit ca decat sa plec fara nimic cand vor decide ei macar am 100 de milioane in buzunar din compensatorii. Poate m-am grabit dar am luat decizia gandindu-ma la mine si mai ales la familia mea.
Nu regret nimic uitandu-ma inapoi, au fost ani foarte buni, am schimbat colectivul prin natura muncii mele mereu, am avut alaturi oameni de calitate dar si scursori, ca peste tot.
A fost o experienta buna, nu o privesc ca ani morti,  raman prietena si stiu ca m-ar ajuta multi dintre oamenii care inca supravietuiesc in functii.
Mai bine nu are cum sa fie, exista momente in viata pe care le simti, cand sti ca te atarni de o idee sau zaci in nesimtirea negarii ca iti este bine. Nu o facem din teama, teama de nou, ca nu voi face fata muncii si stresului, ca imi va fi mai rau decat imi e acum.
O sa incerc sa ma schimb, poate imi mai scot din aerele sau din visurile din cap, nu o sa mai spun eu ci noi, pentru ca Andreea e cea mai importanta, si atunci o sa stiu pe ce drum o sa merg.
Nu o sa astept parerea lumii, iau deciziile pentru mine nu pentru ei, am acceptul sotului meu in tot ce fac, cu el imi tarasc zilele si atata timp cat in buletinul meu scrie numele lui(suna aiurea), o sa tin cont doar de parerea lui.
Cu toate ca fac doar ce vreau eu, in indiferenta lui sau poate increderea lui in mine nicioadata nu a zis Nu.
Nu fac compromisuri pentru nimeni, decizile le iau singura pentru ca am incredere in mine si in curajul meu.
De luni incep la noul loc de munca, nu o sa am acelasi salariu dar e un “de la capat”.
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X