Personal 30 Oct 2006 06:45 am

PTR CRISTI

Multumesc ca ti-a placut poza mea de la avatar , asa ca iti dedic textul de azi.
La ce varsta o femeie este considerata baba?
Sau de ce o baba devine inutila? Ii moare sufletul, nu mai simte dragostea cu aceiasi intensitate sau pur si simplu uita tot ce a acumulat de-a lungul vietii.
Femeile evolueaza biologic mai repede decat barbatii, ne zboara gandul mai devreme la dragoste, cu inaintarea in varsta nu pot spune ca imbatranim, doar scara valorilor se schimba.
Nu mai mancam pufuleti in parc cu ochii pierduti in ai celuilat, cautam fidelitate, respect, dovezi materiale si disponibilitate din partea lui, fiecare gest al lui avand o semnificatie.
Poate ar trebui sa ramanem neschimbate, sa visam la fel ca la 20 de ani, cand avem incredere in orice tip, ne daruim sufleteste si fiecare ralatie pare iubirea vietii.
Cu timpul invatam sa facem compromisuri, sa iertam chiar daca stim ca totul are repetitie , dorim o familie si uitam de sine daruindu-ne, asteptand ca si el sa faca la fel.
Daca ar fi sa spun ce imi lipseste as spune nu dragostea adolescentina ci comunicarea, spirituala si afectiva, uneori nici sexul nu rezolva toate problemele unui cuplu.
Riscam sa devenim doar buni prieteni, vecini de apartament, constienta caci in situatii limita ma pot baza pe el dar in viata de zi cu zi simtindu-l absent.
Ma uit la femeiele trecute prin viata sa nu le numesc babe, se transforma in timp, si fizic dar si sufleteste, arta de a imbatrani frumos.
Rautatea, la ea ma refer se inchid in lumea lor, nu mai vor sa daruiasca iubirea iar teama de singuratate alunga uneori orice urma de bunavointa.
Dragostea ne transforma, ne regasim pe noi in celalalt, invie toata feminitatea si frumusetea chiar daca avem 18 ani sau 60.
Iubim pentru ca asa demonstram ca sunt umani, unici si constienti de puterea noastra de a darui dragoste.
 
 
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X