Personal 31 Oct 2006 06:51 am

NEW DAY

Deschid ochii, 4.50, as mai dormi dar gandurile incep sa se adune.O noua zi de munca, numai e mancare gatita , masina e plina cu rufe murdare, lui printesita trebuie sa ii las de mancare pentru 10 ore.
Ma tarasc ca un melc puturos jos din pat, reiau ritualul, deschid calculatorul, baie cafea si ma apuc de treaba.
Incep cu rufele caci se spala singure, ce bine era daca mancarea se gatea si ea singura…
Pe mess pustiu la 5 dimineata, in sfarsit invie un tip din petrosani ” title=” petrosani ” title=”petrosani”>petrosani “>Petrosani , bla bla bla mai trec 5 min, ma intorc in greata la munca.
Cam toate diminetile mele seamana intre ele, pierd ore muncind cand alte femei isi baga picioarele in ea de mancare sau gospodarie . Poate unde imi place sa gatesc sau sa stiu ca totul e k cat sunt la munca.
Am inceput noul job, imi place, si colectivul si tot, este foarte mult de munca dar m-am adaptat usor.
Imi place aici ca ai sansa daca esti bun sa promovezi, pleci de la maturator si poti ajunge relativ sus.
Totul inseamna munca seriozitate si adaptare la nou.
Credeam ca este o firma mica dar cred ca sunt cateva sute de angajati, fara sa socotesc in tara. Ce e nasol ca stai foarte mult in picioare, vin moarta, daca reusesc sa ma joc cu fata o ora si sa ii faca baie si haleala de seara. Mi-e greu ca stau cu gandul la ea 9 ore cat muncesc, dar sun mereu si sufletul meu e acasa. Cred ca ma las de fumat ca nu am timp, si de mancat ca nu iti mai arde de oboseala. Merg inainte si in sufletul meu sunt multumita, am serviciu, nu conteaza foarte mult ca e salariul mic, ci faptul ca nu stau acasa cu mana intinsa la salariul sotului si pot spune ca sunt pe picioarele mele.
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X