Personal 15 Noi 2006 07:17 am

VARSTA

Unele femei isi ascund varsta asa cum isi ascund pisicile caca…nu se vede dar tot miroase.  Nu vreau sa fiu ipocrita, cunosc multe persoane care de obicei se fac mai tinere cand se prezinta unui barbat. De ce nu stiu.
Eu uneori, doar cand ma joc pe chat ma fac mai baba cand aleg varsta pentru nick, nu cred ca anii reflecta ce ai in cap sau ambalajul. Luat dupa cum gandesc eu (aici Cristi mi-ar da dreptate), as pune varsta de 24, nu am evoluat in maturitate psihica, mai cred in vise si in oameni buni.Mi-ar place sa fiu mai matura ca ani, sa fac un salt in timp, chiar daca as fi mai cazatura , sa imi pot vedea fata mare, la scoala, sau chiar si mai mare la liceu, pupata de baietii la care eu le-as rupe gatul.
Poate persoanele care isi ascund anii nu sunt fericite cu ele insele, nu se cunosc si nu se vad cum sunt ele in realitate, nu isi asculta glasul sufletului.
Spera sa impresioneze un mascul care la la randul lui cauta doar ambalaj, nu il intereseaza gandurile sau personalitatea ei. Este bun si ambalajul, de multe ori in viata te ajuta, dar nu capeti in timp decat remarca" cine aia, e buna, i-am pus-o si eu". Ca un facut, poate unde nu sunt nici eu frumoasa nu am in cercul meu de prieteni femei frumoase , m-ar complexa si as parea intr-o continuua pirueta sa impresionez. Mereu mi-am ales prietenii dupa cum gandesc, indiferent daca barbati sau femei, sa am ceva de luat de la ei, exemplu sau doar felul de gandire. Nu tin cont de varsta, Cristi spre ex are 24, razand pot spune ca uneori gandim la fel, gandurile lui devin transparente pentru mine deoarece simt si eu la fel ca el.
Am o prietena,(o pot numi asa desi nu o vad cu luniile si mi-a devenit prietena prin alianta, a venit in gasca cum s-ar spune), careia ii este rusine cu anii ei, dar cel mai dureros ii este rusine cu faptul ca are copii. Este singura si cand cunoaste un tip nu ii spune ca are copii.
Pentru ca sunt MAMA ma consider cea mai norocoasa femeie, nu as ascunde asta niciodata, daca vrei sa ma castigi vorbeste-mi de fiimea si esti al meu.
Sora mea, desi e sormea gandeste ca un kkt, cand ii vine sotul ii da lui bucata cea mai misto sa manance, ca a muncit, sii ptr ca e barbat, copiii mai gasesc si ei de mancare pe acolo dar EL e cel mai important.
Nu ii putem condamna, fiecare gandeste cum poate, da, si el munceste, si eu muncesc ca si el, dar ramane(scuze) doar o puta, copilul e in crestere, viata zilnica devine un sacrificiu, si poate ma repet dar daca copilului ii lipseste mancarea, educatia sau lucrurile esentiale nu te poti numi parinte. Logic ca a mea o sa iasa o razgaiata si daca ma pune sa merg in maini as face-o, da, o sa ii ofer tot ce nu am avut noi si sotul meu la fel gandeste ca mine.

 

Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X