Personal 17 Dec 2006 08:45 am

WEEKEND

Initial am zis "ce dracu, ca si asa nu vine nimeni, soacra nu ma controleaza, de ce sa fiu si eu ca altele?"
Trezita ieri destul de tarziu la ora 9 si un pic (deoarece Andreea ma tinea strans in brate, era cald si sincer nu imi mai venea sa ma trezesc, ma gandeam ca daca ar fi sa mor asa mi-ar place sa fie), am hotarat totusi sa fac curatenie generala , dar asa ma f.. o lene, ma uitam ca nu stiam nici de unde sa incep..
Pe la ora 19 terminasem, inclusiv de facut mancare si 6 masini cu rufe,, sclava Isaura ar fi fost sigur invidioasa pe mine.
Noroc cu mama ca a fost ea in parc cu fata. Dar se vedea ca era curat, nu ca de obicei nu ar fi dar acum se schimbase aerul cu spalat de geamuri si perdele.
Duminica, gata azi am program de plimbare, nu stiu unde, trebuie sa il vrajesc pe taty poate ne da aparatul lui foto ala destept ca sa iasa pozele frumoase. Dar mereu zice sa sunt proasta, asa face si cu camera, poate ca sunt…ca nu ii dau una in nas!
Mi-am luat un virus, trebuia sa vada si laptopul meu unu, era tare jegos, ma arunca in pagini porno din italia, poate nu era nimic dar se deschidea aceiasi pagina de vreo 10 ori fara sa accesez nimic, mi-am luat morala de rigoare de la taty si a bagat iar tot sist de operare, si totul a pornit de la o poza cu Mos Craciun pe care o cautam pe google..
Nu ma simt mai odihnita, doar multumita ca am realizat ceva in weekend din ce mi-am propus. Bradul e superb, multumesc iubirea mea ptr el, globuri am ca imi cumparasem din Cora , cizme si ele sunt, asteptam donatii sau pe Mos Craciun, poate ceva ceva iese.. 
Si zapada uitam!
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X