Personal 21 Dec 2006 07:05 am

JAVRA DIN MINE..

Javra din mine doar de bine ma invata,
Echilibru’ in viata e ca fuga pe gheata
Constiinta imi striga : La munca ba!
Pe strada mea in fiecare zi e sambata x 2
Doamne ce as vrea sa mor, macar 1 sapatamana, sa zac asa nemiscata, ireal de adormita, sa nu aud pe nimeni, nici sefi, nici imprimante …scanere sau muzica de sarbatori cu care ma streseaza colegii.
Apoi sa vad cine vine la mine, cine ma jeleste si cine ma injura, cum se vor purta cu fiimea altii, pe cine va fute sotul meu, daca apare vreo ea din umbra, sa vad fata acra a lui soacramea cum se lumineaza de fericire, colegii si dusmanii cum vor zice "dao dracu de curva, bine ca s-a dus".
Un singur om cred ca m-ar  regreta, si cum il stiu religios cred ca ar aprinde o lumanare ptr mine, si atunci iubirea mea ai ramane luminita de la capatul tunelului sau m-ai cicali si la cimitir poate as veni inapoi.
Motivul decesului…..oboseala psihica si fizica.
Lipsa de….sau prea multa…oare?
O sa las scris, daca mor sa ma opreasca ptr experiente medicale, organe ptr transplant..nu au ce gasi sanatos..dar experiente merge…sa puna creierul la un catel as vrea, sa vad termenul de incubare si reactie la turbare , ar muri degaba bietul caine.
Acum serios vb nu as da organele nimanui la transplanturi, sotul meu nu e de accord cu ideea mea, zice ca noi daca am avea nevoie ne-am bucura sa ne dea cineva. In nebunia mea ii raspund ca daca EL o sa ne invie cum sa mai o faca daca eu nu sunt intreaga, o sa vada ca nu am un rinichi, daca zice , pe asta dao dracu si asa nu e intreaga(si oricum e o idioata) ce sa o mai inviu.
Daaa, si asa astept eu sarbatoriile, de ce oare nu sar intr-un picior ca toti?
Ma gandeam la melodia aia…ani dupa aniiii..
Sunt doar zile, unele placute ptr unii altele doar motiv sa te simti si mai singur sau sa realizezi ce viata de kkt ai.
 
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X