Personal 28 Dec 2006 06:43 am

LA MUNCA

Back to work, imi doream asta ,aveam o senzatie de inutil acasa.
Nu prea am chef de scris, fiimea e racita, sotul cam la fel, si eu am un frig in oase, cronic, familie de bolanzi.
La munca un cancer de frig, tampesti, usi deschise deoarece vine marfa continuu, eu am facut greseala de a pleca de acasa cu parul ud, asa ca sa tot muncesti.
Toata ziua am baut ceai si cafea fierbinte , nu reuseam sa ma incalzesc, efectul era ca urinam f des, exact cum e vb aia te pisi cuburi de gheata.
Fiind o firma puscarias de serioasa nu se fumeaza in interior, deja super inghetati, fumam afara la nu stiu cate dracu grade minus cand ne reintorceam in interior numai de munca nu ne mai ardea.
Colegele mele sunt racite, eu ce dracu sa ma mai vait, ma vait in gand, ele la sefi, asa ca o sa cam zaca pe acasa cateva zile, si normal ca pe mine ma pune sa "ajut", e bine ca mai inveti ceva nou, asa nu mai ingheti, dar pe mine ma intreaba cineva daca vreau?
Nu ma facea si pe mine mama frumoasa, ma lua un Columbeanu si asa nu mai mergeam la serviciu.
Iar m-am lovit de spitalele noastre dragi, ex Colentina, soacra mea e internata acolo.
Un jeg infernal, nu exista frigider in salon, suta de mi e kkt, nu se mai uita la ea decat la lungi rugaminti, si RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, se fura mancarea la bolnavi care o lasi, sucul, pampersii, daca nu ai posibilitatea sa pazesti bolnavul, sau sa fie netransportabil ai sanse sa il gasesti in pielea goala .
Nu cred ca este doar la neurologie regula asta, ce fac oare cu fondurile care se aloca ptr medicina?
Pastilele le aducem de acasa, macarea la fel, pampersii., de 4 zile ei baga clorura de sodiu intr-un bolnav in semi coma, ce sa faca, sa o pise, cand si-a revenit si putea cat de cat manca i-a lasat la capul patului mancare de cartofi, unui om care nu statea nici in cur dar sa mai tina o lingura in mana. Oricum traim in romania, sa muriti bine, macar sa murim la poarta la Elias ca boierii.
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X