Personal 23 Ian 2007 05:55 am

MARTI

Ora 5.40.Incerc sa raman treaza, ochii parca nu sunt parte din corpul meu, nu ma ascuta, imi spun in gand ca mai stau 5 minute. Nu o simtisem ca e treaza, se juca pe intuneric, incet ma lasa sa adorm iar si incepe sa scurga din biberonul ei cu lapte pe care il haleste noaptea, tot continutul in urechea mea. Initial am crezut ca visez ca ploua dar senzatia era prea puternica asa ca am deschis ochii, prin intuneric am vazut-o ca zambea.
M-am ridicat bombanind din pat, i-am pornit televizorul si m-am carat la bucatarie sa imi dezmortesc neuronii cu o cafea si cu cateva randuri.
Saptamana trecuta faceam munca la 3 oameni, de ieri e mai bine, fac doar ptr doi, a mea si la o colega care este bolnava.
Asa mai raman inca 3 saptamani, o alta colega intra in sesiune, avantajul studiilor superioare, si cum eu sunt copilul strazii si fata buna ajut pe toti.
Daca inveti si poti si sti esti prost, daca faci ce poate altul vrei sa ii iei locul si incepe sa te sape sa zbori, cand au nevoie te nimeresc.
Astept caldura, o sa caut altceva de munca, poate vand chilori in piata, nu ritmul muncii e idiot aici ci programul, la 8,30 ies din casa si ma intorc la 19, 30.
Cand o sa vina vara o sa fie aiurea, vreau sa imi petrec seara cu Andreea in parc nu cu ochii in calculator pentru un job de kkt.
Imi petrec tot mai putin timp cu ea, uneori nici nu am rabdare, e o oboseala in care nu vrei sa vezi si sa auzi nimic, ma asez in fata laptopului, deschid o pagina si raman asa, multi din lista de mess ma cearta ca nu vb cu ei, de fapt nu prea vb cu nimeni, prefer sa ma duc pe chat sa injur un idiot care nu are nici o vina cu starea mea, dar ma face sa ma simt razbunata pe ceva inexistent.
Am terminat cafeaua, m-as intoarce in pat dar cred ca acolo as ramane inca o saptamana, in bratele lui Andreea mangaiate auditiv de sforaitul lui taty.
Oare care dintre orele de azi sunt cele rele?
Sper ca alea pe care le-am dormit..
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X