Personal 18 Feb 2007 08:37 am

DOAR PENTRU CRISTI

Incerc sa ma trezesc, in ultimele zile as dormi din ce in ce mai mult.
Urasc frigul de afara, speram sa pot iesi cu Andreea pe afara, am zacut ca 2 plosnite la caldura singura bucurie fiind televizorul.
Am intrat intr-o perioada cam statica, nimic nou, nimic care sa imi incite neuronul, cum zice Cristi ceva care sa ma faca sa pun si eu status WAAW, ca el.
Zilele astea ma gandeam la el, mai am un pic si fac un an de blog, datorita lui scriu aici ca mi-a dat microbul, a inceput totul din joaca deoarece imi placea cum scrie el, toate textele lui aveau incarcatura emotionala, as vrea sa le reciteasca sa vada ce simtea sau ce fraier era poate.
Nu era fraier ca iubea, ci ca nu alesese persoana potrivita, tot ce facea ptr ea, numai din cate stiu eu dar pentru ea era tot un kkt.
Mi-ar place sa il intreb peste 10ani cand poate va avea o familie ce a gasit femeia de langa el la el, de ce domnisoara respectiva il gasea doar un kkt. O putoare as putea sa il numesc si eu, ptr ca isi umple timpul doar ca sa nu faca o facultate desi zace in ea non stop. M-ai face foarte fericita daca as sti ca te-ai reinscris la cursuri, candva imi promisesei ca o faci. Si sti de ce, ptr ca peste 10 ani sa stiu ca esti omul care(scuze), te poti pisa pe toti care nu au crezut in tine, si stiu ca mama ta ar fi cel mai fericit om din lume, chiar daca nu prea te duci acasa, sti cat de mult te asteapta, si ea si prajiturile alea cu care ma disperai, sau bunica care bate clopotele de fericire cand ajungi tu la ea la tara.
Ce pot sa zic..MULTUMESC, ca ai aparut in viata mea cand eram foarte trista, ca am gasit in tine un prieten desi ai doar 24 de ani, ca esti un om bun , ramai asa, pacat ca esti in Iasi, uneori as sta mai mult de vorba cu tine, sper sa incercam sa vb mai mult nu doar aici.
Si sa scri mereu la fel de frumos si sincer:
http://cristiantudosa.blogspot.com
 
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X