Personal 28 Feb 2007 11:46 pm

PREA TARZIU

E aproape 12..
Ma simt aiurea, nu stiu de ce, irosita, cu o viata irosita, cu regrete, privesc inapoi si ma intreb puteam mai mult?
Ce am..un copil minunat, in rest nimic, nu bat campii ca nu te duci cu ele in groapa.
Poate sunt doar o femeie normala, ptr zilele mele, visez prea mult cred.
Ce regret?
Ca nu am invatat cand trebuia, sa fi facut o facultate , dar ceva care sa imi doresc mult, nu sa am o diploma si sa raman tot o idioata.
Mi-ar fi placut cred sa fiu medic veterinar , asa puteam fi aproape de animale sa le ajut si sa vad mirajul vietii, sa simti ca faci cu ceva util.
Sau sa scriu, sa merg pe strada sa vad lucrurile marunte ce umplu o zi, o viata, daca a murit sinceritatea, daca mai exista oameni care iti intind o mana.
De ce suntem rai?
Din ingnoranta, nu ne punem in locul celuilalt, din lipsa de cultura cred, vorbesc cu multi oameni, am remarcat ca un om care se respecta pe el te respecta si pe tine, nu datorita facultatiilor pe care le are, ci oamenilor cu care intra in contact, poate multi il pupa si pe el in cur, dar majoritatea il respecta sincer, si deci la randul lui ofera acelasi lucru.
Mai impliniti, mai fericiti, uneori ma gandesc la un caine care se alinta de cate o persoana pe strada, asa astept uneori bunatate sau respect, o vorba buna, o incurajare , nici eu nu stiu de ce.
Majoritatea idiotiilor zic ca nu le am in casa, nu doar casa este o viata, nu doar familia iti umple sufletul, ramane senzatia ca uneori ai vrea sa iei ce iti este foarte drag si sa fugi.
Unde?
Nicaieri doar in adancul sufletului tau unde acolo sigur este plin de iubire.
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X