Personal 17 Mar 2007 10:50 pm

DORINTE

Sunt pe o scara cu multe trepte, uneori urc, ma simt bine am o dispozitie k, alteori nu m-as da jos din pat. Cred ca e k fiecare om are fluctuatii de temperament .
Chestia proasta este ca ma fac rea, sau nesimtita si cu cine nu trebuie.
Uneori unde ma simt sufocata, incerc sa imi aud proprile ganduri dar nu pot, as cauta o liniste interioara dar niciodata nu o aflu.
Stiu ca e iubire, uneori prea multa daruire strica, celalalt are tot si nu isi mai poate dori nimic.Zicea cineva ca sunt un suflet neanteles, consider ca am tot, de ce nu ma simt fericita ?
Ma simt fericita foarte rar, doar cand sunt in pat cu Andreea, in rest totul e rutina , casnicia, ca cineva ma iubeste prea mult, ca mi-se ofera tot doar sa cer, cred ca sunt defecta.
Ce m-ar face fericita.. ceva sa ies din rutina, nu un job, sunt multumita la munca actuala, nici un mascul, m-ar plicitsi sigur, cred ca sa plec undeva 2 sapatamani, la Dinu, la mama lui in Ardeal, simt ca acolo as fi fericita cu Andreea, fara telefon, fara alte persoane cunoscute.
Sufletul meu s-a nascut la tara, as pleca sa ma mut undeva departe..dar ma gandesc la fata, i-as lua toate sansele de a face ceva in viata, e prea egoist.
Dar cum zicea Slavici, si el ardelean : "Omul sa fie multumit cu saracia sa, caci daca e vorba, nu bogatia ci linistea colibei tale te face fericit".
Asa ca ma limitez la vise..
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X