Personal 18 Mar 2007 10:39 am

CAND AU CRESCUT MARI

In viata mea exista un copil dulce de 13 ani, m-a "agatat" pe skype din plictiseala zicand ca are 35 de ani, se distra, dupa ceva timp mi-e zis ca tatal lui era atunci la calculator, minciuna cu care l-am prins in timp.
Oricum ma amuza sa mai vb cu el, e un copil bun, ca majoritatea cred, are bun simt si invata foarte bine.Azi mi-a trimis o poveste scrisa de el, mi-a placut si asa ca am pus-o si aici.
                    A fost o data ca niciodata ca de n-ar fi nu s-ar mai povesti , a fost odata un sofer pe nume de Fat -Mishto.Si cum cutreera el lumea in lung si in lat calare pe autotrenul sau de 20 de tone cu un motor cu 8 cilindri in linie si o putere de 300 de cai putere iata ca vede la margine de bucuresti pe linia de centura in apropiere de o parcare pe o tanara frumoasa.
   Si pentru ca se lasa intunericul , afara incepuse sa ploua ,iar fata  era mai mult dezbracata decat inbracata lui Fat-Mishto i se face mila de ea si trage autotrenul in parcare . 
  Cum il vede fata se si apropie de baiat si cu glas mieros ii spune 
   -Eu sunt Ileana Barosana . Mama mea ce-a vitrega m-a alungat de acasa si m-a obligat sa ma prostituez . Te rog sa ma ajuti . 
  Fat-Mishto cum aude asemenea poveste i se face mila de fata si o invita la restaurantul din parcare pentru a-i oferi ceva de mancare . 
    Dupa ce au servit masa Fat_mistho o invita pe Ileana Barosana in cabina auto-trenului pentru a se odihni putin , insa la primul cantat al cocosului Fat-Mishto isi ia ramas bun de la fata si ii promite ca o va cauta la intoarcere , pentru ca acum avea de transportat marfa perisabila tocmai pe taramul celalalt .
 Dupa cateva ore de mers Fat-Mishto ajunge in locul unde trebuie sa treaca pe taramul celalalt,adica in vama la Giurgiu.
 Acolo vamesul ii cere sa prezinte actele si sa achite taxa de pod . Baiatul deschide torpedoul masinii ,dar ce sa vezi , torpedoul era gol . Cineva ii furase banii si actele .
 Atunci Fat-Mistho isi da seama ca a fost pacalit.De fapt Ileana-Barosana era o hoata si anunta garzile adica politia . 
  In scurt timp fata este prinsa si inchisa in turnul castelului intre 3 si 6 ani pentru furt calificat si prostitutie ,iar baiatul este amendat pentru coruptie de minore .
 Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa .

 

 

 

Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X