Personal 28 Mar 2007 05:50 am

DOAR BLA BLA

Imi place sa cred ca sunt o fire comunicativa dar in esenta mea nu imi plac prietenii, discut cu ei pe net, la tel, dar poate si unde nu am timp nu imi place sa ne vedem, m-am ramolit sau nu stiu de ce prefer sa dorm decat sa fac vizite, rar primesc pe cineva la mine dar daca o fac intervine senzatia de gol, ca nu mai ai ce sa ii spui si te saturi de ascultat.
La munca e altceva, 9 ore trebuie sa vorbesti si la ce colectiv dement am tot sa te ti, nu se pot numi birouri chiar daca munca este specifica unor functionari,cum e mai nou dupa 90 se ia o fabrica in paragina si ti-ai tras firma, unii investesc in amenajari la noi s-a pus plasa de Buzau ca la caini, dar suntem multumiti ca avem salariu si de munca.
In"Biroul " nostru sau cusca mai bine zis, lucreaza persoane pana in 40 de ani si bascalie la maxim, langa noi sunt doamnele peste 40, care vor liniste cand vb urat se aude un vaiii lung, nu accepta manele, muzica data la maxim sau alte zgomote placute. Eu le alint "harcile", logic ca nu ma plac, le mai pun din cand in cand Parazitii sau BUG, cu melodia aia frumoasa sugi…
Si Doamne ce vulgara sunt, dar ce im place sa le vad mutrele stafidite cum se oftica.
Vine ziua mea, sincer nu imi arde de intins mese, si ce urasc din todeauna sa mi-se cante la multi ani, ca parca asa nu mai traiesc, tampenii, de ce nu vreau petrecere?
Sa nu  stau sa gatesc, sa nu spal farfuri, nu am nici spatiu ptr asa ceva, anul trecut au fost 15 persoane, a fost dragut dar de abia asteptam sa ma sui in pat.
Si pana la urma mai subtire, o maslina o scobitoare sau o cafea si atat.
Ma multumesc si cu un mail, nu face deranj mult, sau o felicitare. Dar la cat de sociabila sunt sigur nu o sa am prea multe, la job merg pe burta ca doar nu o sa hranesc o tarla de nehaliti, specific ca se mananca pe zi 3 paini, 1 cutie Rama si 1 borcan de 800 gr cu gem, si asta la desert, acolo trebuie sa ma duc cu basculanta cu mancare de ziua mea.
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X