Personal 22 Iun 2007 08:52 pm

ACASA

Ar trebui sa fie locul in care ne simtim bine si ne intoarcem dupa o zi de munca.
Sau locul unde ne este sufletul, pentru mine este acasa doar ca ma intorc la fiica mea restul sunt doar pereti, uneori prea reci sau prea duri, cuvintele mele se lovesc de ei, daca nu ar fi mobila s-ar auzi ecoul, asa cineva mi-ar raspunde.
Pentru ca de cele mai multe ori nu mi-se raspunde am invatat sa tac, multi ma mai intreaba la ce ma gandesc… la nimic, vorbesc cu mine.
Daca Andreea ar vorbi linistea s-ar sparge.
Poate ca din tacerea mea a luat un exemplu, simte linistea din mine si a ales-o si ea, in rest sunt destul de sociabila, si la munca si cu rarii mei prieteni.
In ultimul timp nu am mai simtit nevoia sa scriu, nu aveam ce, totul merge inainte, viata,timpul se scurge, eu imbatranesc, Andreea creste.
Caldura imi da o stare de oboseala psihica, as spune ca astept concediul dar as minti, ma simt bine acolo, sunt pionul din jocul cuiva, un rol infim dar care ma ajuta sa supravietuiesc.
Nu visez "vacante de vis", mi-au murit majoritatea viselor, nu le visez pentru ca stiu ca niciodata nu o sa mi-le permit, un vis indepartat este ca fiica mea sa vada marea.
Eu pana la varsta de 22 de ani nu vazusem marea niciodata, nu eram invidioasa, era ca o vedere de departe pe care doar o admiri si te bucuri ca exista.
Acasa ar insemna un loc plin de bucurie, de dragoste si apreciere , sa vina acea relaxare in care simti ca te topesti, sa dormi in bratele cuiva drag si sa sti ca toate bucuriile si necazurile se impart.
In rest ma otravesc cu niste pastile de slabit, cele mai nocive care exista dar macar dau rezultate si spre bucuria lui Stoik mi-am luat pisic, e asa de mic de il hranim cu pipeta, sper sa nu dea coltul, si iar un weekend de kkt in care ne ferim privirile si incercam sa nu ne deranjam prea mult.
 
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X