Personal 28 Iun 2007 08:45 pm

O ALTA ZI

Azi am fost happy.
Un om drag mi-a inseninat ziua stie ce inseamna ptr mine si il apreciez.
Mi-am tras o noua freza nr 1 de care acum nu prea sunt mandra, si ca sa fiu in tandem am tuns-o si pe fiimea.
Macar pe ea nu o intreaba nimeni cand a iesit de la puscarie.
Mamaie a comentat ca o rad babele  in parc cand se duce cu ea dar mi-se rupe, nu babele imi da sa manac.Oricum ea comenteaza din orice doar scapa sa nu mai stea cu fiimea.As fi dus-o la gradi dar nu o primesc pentru ca nu vb nu mananca decat ce vrea muschii ei si nu se kaka la oala, nu am vazut nici un adult sa linga farfuria sau sa se kace pe el, deci candva in secolul asta le va face si ea, cu vb da, si eu ma oftic dar totusi cred ca inca nu are nimic interesant de spus, ma  striga cand vrea ea si zice apa la baie ca sa zaca cu orele prin cada.
Nu aveam sanse sa o inscriu erau 20 pe loc ca la facultate si spaga  mergea pana la 4 milioane.
Asa ca mai sta un an cu mama mea acasa, sa nu credeti ca e mai bine, deja sta cu ea de aproape un an si nu a invatat nimic iar taxa pe care o percepe mamaie este de 2 milioane, de mama mama dar foamea e mare .
Al doilea copil nu il mai fac nu imi permite bugetul si sincer cred ca din masturbat nu ramai gravida, sotul fiind prea obosit.
Am obosit sa il schimb si nici nu mai incerc ma bucur de libertatea de a gandi singura si a realiza ca si tacerea uneori e buna nu doar de aur.
 
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X