Personal 24 Iul 2007 07:56 pm

SAUNA

4.20.
 Ceasul suna isteric, ma ridic si l-as sfarama in mi de bucati dar asta este menirea lui, sa  ma trezeasca si sa incep o noua zi, de fapt 4 ore de somn ajung, uneori le resemit in oboseala de peste zi dar pun totul pe seama caldurii si  merg mai departe.
 Spre rusinea mea sunt racita coapta, stau ore in sir cu ochii in calculator incat cifrele incep sa joace, simt cum ma lipesc de scaun, mainile nu ma mai asculta, dar am  colege bune cand ma vad ca o iau razna tipa la mine si ma scoate sa fumez o tigare.
 Incerc sa trag fumul in piept, respir doar pe gura ptr ca nasul mi-e prea infundat, nu stiu ce imi arde sufletul , fumul sau caldura, totul devine insuportabil.
 Un sofer ne zambeste si ne cheama pe toate la el la masina, ne arata cum i-sau topit  ochelarii de soare pe bord, zambim si ne gandim oare cate grade o fi suportat si el in masina.
 Multi o iau razna cu nervii, se sinucid, tipa din nimic, noi ne tampim, ne uitam una la alta si radem, de ce, am uitat, totusi suntem vesele.
 Dupa 9 ore de munca respiram usurate ca inca o  zi a luat sfarsit, gata cu nervii ca serverul se incinge si  nu mai merge nici un program, ca nu avem apa rece, ca ne vajaie in creeier un ventilator obosit, ca seful dispare cu orele dar el are voie ca e sef.
 O sa zic ca asa vrea cineva pentru ca am baut cerneala.
 Astept autobuzul, sauna in el, ma gandeam sa trec prin piata dar si piata este inchisa, taranii au fost trimisi acasa, prea mare caldura, asa ca ma arunc intr-un market, iau in fuga cate ceva si ma intorc la sauna din tramvai, o tiganca cara dupa ea un sugar si cerseste, o apuca si el 5 ani?
 Trec pe langa parc, nu este nici un copil doar doua babe semilesinate pe o banca isi fac vant cu un evantai probabil mancat de molii .
 Ma bucur de racoarea de acasa, prefer sa fac pneumonie dar nu renunt la  aerul conditionat, si gata, imi ajunge atatea aere, mars cu mine in bucatarie, poporul vrea  mancare.
 Uraaa sa sper ca se mai termina o alta zi.

 

Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X