Personal 28 Iul 2007 08:18 am

RABDARE

Weekend.
Asteptam sa treaca saptamana asta de iad, o oboseala pe care o simti in oase si in adancul sufletului, cateva zile am facut munca pentru inca doi oameni, avand doua colege in concediu.
Stresul si munca sub tensiune ca simti ca nu ai sa termini ce ai de facut in 9 ore, de fapt am stat si 10, imi jucau ochii in cap de la atata stat in fata calculatorului, mancam pe fuga, fumam doua fumuri si aruncam tigarea iar cand ajungeam acasa o luam de la inceput cu munca, acolo trebuia sa fiu calma si odihnita, Andreea ma astepta cu drag, si eu pe ea la fel, ma redresam si uitam de tot.
Concediu…poate cateva zile sa ma duc pe strand cu Andreea….dar sa platesc intrarea doar ca sa iau o eczema sau sa fac insolatie si sa urlu la fiimea sa nu se duca pe cearceaful altora mai bine ma plimb prin Herastrau .
Acolo ai sansa doar sa ciufulesti cativa rahati de caine, nu imi permit financiar sa merg la mare, si nici nu am cu cine, al meu sot nu vrea sa isi ia concediu.
Nu imi pare rau, ar fi fost iar doar un prilej de a ne certa mai mult.
Regret doar ca Andreea nu a vazut inca marea, dar nu au intrat zilele in sac, sanatoase sa fim.
Am inceput sa urasc din ce in ce mai mult weekendul, ne ferim pasii sa nu ne lovim prin casa, fiecare isi face programul lui, evita sa ii dau ceva de facut, si rar mai iese cu noi pe undeva.
Nu imi pasa, noi doua tot iesim, ptr un puturos nu inseamna ca trebuie sa stam si noi in casa, profitam de cat mai e cald, destul o sa stam la iarna numai in casa.
Ma tine de mana si e cuminte, ii place foarte mult cu tramvaiul, si e foarte atenta la tot ce e in jurul ei, dar ..tot nu vorbeste, eu am rabdare, cata nu stiu, poate Dumnezeu o sa ne vada si  pe noi.
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X