Personal 29 Aug 2007 12:38 am

45+/-10

Cu trecerea aniilor capatam experienta de viata, devenim mai egoisti, mai uraciosi si uitam sa avem un suflet frumos.
Nu e o critica, si eu sunt rea nu ma consider perfecta, acum ma refer la barbatii peste 45 de ani.
Au un suflet frumos in profunzimea lor, au trait vremuri bune, au amintiri stranse cu drag dar in raport cu cei tineri devin altfel.
De ce as iubi un barbat de 45…ma gandesc ca ar aprecia diferenta de ani dintre noi.. ar fi mai atent sa nu ma piarda..unii mai nesatisfacuti de sotii …pentru bani…la varsta lor nu mai sunt cu punga de pufuleti in mana…m-as simti mai ocrotita cred, pentru ca mi-ar impune un anumit respect…dar cred ca m-as  gandi in sinea mea ca tot mai bine mi-ar trage-o unu de 30.
Eu sunt mai sarita, gandesc prea liber, m-as potrivi cu unul peste 45 la fel de dement ca mine, sa uite de lume , unde este, sa se pupe oriunde si cu oricine, sa nu tina cont de parerea altora si care sa inteleaga ca o femeie nu este o pereche de chiloti care iti apartine doar tie, poate simte nevoia sa fie si singura, cu altul sau sa se masturbeze uneori.
Gandesc mai matur, poti primi un sfat bun sau doar sa iti manance nervii cu pisalogeala lor, eu am 35 poate de aia nu ma pot pune in locul lor.
Nu ca as fi feminista dar majoritatea dau rateuri sexuale la varsta asta, nu si-o mai vad de burta decat in oglinda, gasesc refugiu la tv sau adorm cu capul in frigider.
Mda..poate sunt eu prea suparata pe viata sau pe un anumit om….dar pe morti sa ii vb numai de bine..AMIN.
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X