Personal 17 Feb 2008 10:54 pm

ELE

Femeile…cand ne gandim la ele multi le vad ca pe un lucru fragil,delicat fiinte dependente de cei din jur, dar de cele mai multe ori sub masca de fiinta angelica se ascunde o femeie puternica si independenta.
De ce nu o vedem de prima data..ptr ca sunt considerate de societate inferioare barbatilor, doar daca sunt foarte atractive sunt remarcate si reusesc mai usor in viata, dar mai mereu raman in umbra unui "el".
Un sot ar zice: este pertenerul de viata cu care imparti bucuriile si necazurile, cu care trebuie sa existe comunicare respect si lioalitate.
Asta in cazul ideal, un barbat si-ar dori o persoana careia trebuie sa-i acorzi afectiune, siguranta,stabilitate, dragoste si timp..timp sa se simta  femeie si iubita.
Cand devenim oare  o povara pentru ei?
Sau care este limita dintre umilinta si dragoste?
Cand ne daruim total si nu mai exista cuvantul "eu",devenim robotii care se daruiesc ptr ca totul sa fie bine, sa mearga viata inainte in formatul de familie, lumea sa vada ca esti o mama si o sotie minunata.
Dar "femeia" mai exista?
In timp iti pierzi identitatea dar nu ai curajul sa o recunosti, obosesti si uneori te doare cand vezi fericirea altora, ptr ca sunt lasa sa spun stop, sa incep o viata noua,nu ca societatea ne condamna ca mame singure, dar statutul in sine  este egal cu curva.
In majoritatea casniciilor destramate femeia este cea invinuita, ea nu a stiut sa tina o casa, sa isi satisfaca sotul sa il faca fericit, ea nu a stiut sa taca si sa se umileasca toata viata.
El e suficient ca aduce leafa , ca exista,  ca vede lumea ca ai un sot…cati tati se intreaba daca au mancat copilul lor si ce, ce a facut la scoala, daca il doare ceva sau are nevoie de ceva.
Multi uita si in ce clasa este copilul sau data lui de nastere…dar stiu ca au copil si asta e suficient.
O mama face multe sacrificii , suporta umilinta, tacerea, nelinistea si de multe ori sufletul ei se culca trist…ne bucuram ca suntem sanatosi si ca putem duce o viata de roboti si maine.
Share and Enjoy:

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X